Pohotna nastavnica seksala se sa učenikom gde je stigla!

0
852

Pohotna nastavnica – seks sa učenikom. “Prihvatam činjenicu da je dečak pristao na to, koji bi petnestogodišnjak odbio tako atraktivnu ponudu?”

Bivša profesorka Alis Mekbrirti iz Londona osuđena na 16 meseci zatvora jer je više od godinu dana bila u ljubavnoj vezi sa jednim od svojih 15-godišnjih učenika.

Alis (23) imala je seks sa učenikom po hotelima, ljubili su se i u školi kada su bili sami, a jednom prilikom ga je odvela kod svojih roditelja u London.

Proglašena je krivom za seksualne odnose sa detetom, dok je sudija čitao presudu optužena je počela da plače.

Sudija je napomenuo da nastavnica koja je bistra i inteligentna mogla da prepozna razliku između dobrog i lošeg, ali je ipak odlučila da ima odnose sa detetom.

“Prihvatam činjenicu da je dečak pristao na to, koji bi petnestogodišnjak odbio tako atraktivnu ponudu? Prihvatam da ste Prihvatam i to da ste bili iskreno zaljubljeni jedno u drugo kako ste oboje naveli i da ljubav ne zna za godine. Ali, ovog puta ima! Vaša je uloga bila da štitite dečaka i učite ga da donosi prave odluke, a vi ste učinili baš suprotno – pomogli ste mu u tome da donosi samo pogrešne”, dodala je sudija.

Veza je počela kada je Alis poslala učeniku zahtev za prijateljstvo na Fejsbuku. Bili su zaljubljeni i “družili” su se po hotelima, vozilima, restoranima, parkovima…

Ipak, vezi je došao kraj kada je sve saznao dečakov otac i pozvao policiju.

Optužena je u međuvremenu ostala bez posla, a zbog svega niko više nije hteo da je zaposli u struci, pa je morala da radi neke honorarne poslove.

POSTAVI ODGOVOR

Molim Vas dodajte svoj komentar!
Molim Vas ubacite svoje ime ovde